Home / Stiri

ŞTIRI

Un nou complex sportiv

În complexul Greco-Catolic din strada Parcul Traian nr. 20 din Oradea s-a amenajat un club sportiv pentru elevii și studenții găzduiți aici. Este vorba de o sală de sport, o sală de jocuri și o sală de fitness.

Inaugurarea clubului Sf. Filip Neri a avut loc marți, 23 ianuarie 2007 începând cu un moment de rugăciune împreună cu PS Virgil Bercea, Episcopul greco-catolic de Oradea, în cadrul căreia s- a binecuvântat întregul club sportiv.

Complexul Greco-Catolic din strada Parcul Traian este format din: Corpul A, în care se găzduiește Colegiul Sfânta Familie și care găzduiește elevii de la Liceul Teologic Greco-Catolic  și studenții de la Facultatea de Teologie Greco-Catolică, precum și de la alte Facultăți din Oradea, Corpul B și C, unde se află sediul Departamentului din Oradea al Facultății de Teologie Greco-Catolică din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, precum și cantina instituțiilor, și corpul D, clădirea cea mai nouă, inaugurată în anul 2003 care este practic Seminarul Sfinții Trei Ierarhi, Vasile, Grigore și Ioan din Oradea. Întreg complexul a fost renovat în așa fel încât cei găzduiți aici să beneficieze de niște condiții deosebite, pe care oricine și le dorește. Ultimele lucrări de renovare a Complexului au fost finalizate recent în Corpul A.

Partea de final a momentului inaugural al Clubului Sf. Filip Neri a constat în darea sprea folosință a Clubului  și printr-o agapă fratenă urmată de o „serată dansantă”.

Galerie media (5)

2007-01-23