Home / Stiri

ŞTIRI

Deschiderea noului an universitar - 2014

Pentru studenții de la Facultatea de Teologie Greco-Catolică, Departamentul Oradea, din cadru Universității „Babeș Bolyai”, deschiderea festivă a noului an universitar a avut loc luni, 29 septembrie a.c.

Evenimentul a început la ora 8.00 cu Sfânta Liturghie celebrată de PSS Virgil Bercea, împreună cu preoții, formatorii, profesorii, seminariștii și studenții Departamentului. În cadrul predicii, PSS Virgil a subliniat importanța formării spirituale, sub privirea lui Cristos Euharisticul. Evenimentul a continuat la ora 10.00 cu un Te Deum, oficiat de PSS Virgil alături de noul rector al Seminarului, Pr. Anton Cioba. PSS Virgil a mulțumit vechii echipe de formatori a Seminarului pentru efortul depus în formarea viitorilor slujitori în via Domnului, totodată implorând multe haruri pentru noul părinte rector, alături de noua echipă: Fr. Florin Bode – vicerector, Pr. Anton Rus – spiritual. De asemenea, mulțumiri s-au adresat și profesorilor, personalului administrativ și auxiliar al Facultății noastre, iar seminariștilor le-a urat CURAJ în formare și DESCHIDERE față de ceilalți.

Cu ocazia începerii noului an universitar, urăm studenților Facultății de Teologie Greco-Catolică Oradea un zbor plăcut, folosind aripile credinței și ale rațiunii.

 

Cristi NEAGOE

Anul I

Galerie media (15)

2014-09-29