Home / Articole

Articole

Hramului Mănăstirii Preasfintei Inimi a lui Isus, de La Zalău

”Iubiți Preasfânta Inimă a Lui Isus!

Aceasta este o devoțiune foarte prețioasă”

Fericita Maria Schinina 

Un grup de seminariști de la Oradea au participat la sărbătoarea Hramului Mănăstirii Preasfintei Inimi a lui Isus de la Zalău, care face parte din Congregația fondată de Fericita Maria Schinina. Evenimentul a avut loc pe data 7 iunie, fiind un prilej de binecuvântări pentru întregul oraș.

Sărbătoarea a fost celebrată printr-o fastuoasă procesiune cu Preasfântul Sacrament de la Biserica ”Sfânta Familie” către Mănăstirea Preasfintei Inimi, trecând prin centrul orașului, condusă de un mare grup de copii și un sobor de preoți și seminariști, precum și numeroși credincioși, procesiune în care orașul și comunitatea au fost consacrate din nou Domnului.

Evenimentul a continuat cu celebrarea Sfintei Liturghii la mănăstirea surorilor, unde am fost mișcați de predica părintelui Marcelin Rotaru asupra Iubirii, invitat special și profesor la Seminarul Teologic Greco-Catolic ”Sfântul Evanghelist Ioan” din Cluj-Napoca. După celebrare ne-am bucurat și am zâmbit cu prilejul spectacolului animat de copii, dedicat Domnului și am încheiat cu o agapă frățească într-o minunată seară de început de vară.

Mulțumim mult Congregației ”Surorilor Preasfintei Inimi a lui Isus” și comunității de credincioși de la Zalău pentru călduroasa primire și Domnului pentru toate harurile primite! Vă dorim tuturor o vară binecuvântată!

Răzvan PAȘCA,

Anul I

2024-06-10